DECLARAȚIA DE CONFIDENȚIALITATE

Intreaga activitate comerciala desfasurata pe acest website este proprie societatii LEDSCAPE S.R.L. , iar toata corespondenta aferenta acestei activitati este derulata tot de catre aceasta societate.

LEDSCAPE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatie cauzate de eventualele greseli din cadrul software-ului cu care e realizat website-ul si nu raspunde nici pentru problemele de securitate ale serverului care gazduieste site-ul www.ledscape.ro.

In cazul in care, din cauza unor greseli de redactare, tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginea produselor, o comanda nu poate fi onorata, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul cat mai repede despre problema aparuta.

Continutul acestui site este protejat de legea drepturilor de autor, iar pentru orice litigiu aparut intre clienti si LEDSCAPE S.R.L. se va incerca rezolvarea lui pe cale amiabila. In cazul in care nu se reuseste acest lucru, competenta revine instantelor de judecata de la sediul LEDSCAPE.RO inregistrat juridic si fiscal in Romania, prin urmare legea care guverneaza aceste conditii este legea statului roman.

LEDSCAPE S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ai acestor termeni legali fara o notificare prealabila, versiunea in vigoare fiind totdeauna disponibila pe website. Fiind de acord cu aceste conditii, clientul isi asuma faptul ca folosirea acestui site si efectuarea de operatiuni pe acest site se face pe propria raspundere.

Pentru orice nelamurire sau comentariu va rugam sa ne consultati folosind rubrica „Contact”.

Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de LEDSCAPE S.R.L., numit in continuare LEDSCAPE S.R.L., si persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.ledscape.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de LEDSCAPE S.R.L. denumit in continuare client.

Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.ledscape.ro si este valabil atat pentru persoane fizice cat si juridice.

La momentul inregistrarii, fiecare utilizator are obligatia de a citi prezentele clauze.

LEDSCAPE S.R.L. publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator. LEDSCAPE S.R.L. se obliga sa informeze consumatorul corect si complet asupra urmatoarelor elemente:
a) caracteristicile esentiale ale produsului sau serviciului;
b) pretul de vanzare cu amanuntul al produsului sau serviciului;
c) cheltuielile de livrare, daca este cazul;
d) modalitatile de plata, de livrare sau de prestare;
e) perioada de valabilitate a ofertei sau a pretului;

Toate aceste informatii apar pe site in paginile de comanda si intrebarile frecvente.

Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris (e-mail, scrisoare) comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. e. „Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Consumatorul este obligat sa notifice LEDSCAPE S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin email ca si mijloc de comunicare in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

Sediul comerciantului, la care consumatorul poate sa isi prezinte reclamatiile este: Str. Splaiul Unirii Nr. 313 cladirea C1-U7, Camerele 43 si 44, Etaj 2, Bucuresti , sau prin email la adresa gdpr@ledscape.ro sau in sectiunea de „contact”. In vederea stoparii si combaterii practicilor comerciale incorecte, persoanele sau organizatiile care, potrivit legii, au un interes legitim pot sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor in legatura cu practicile comerciale incorecte pentru ca aceasta sa decida asupra reclamatiilor.

Comercializarea produselor de pe site-ul de fata se supune si dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr.21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile ulterioare. Publicitatea practicata pe site este decenta, corecta si elaborata în spiritul responsabilitatii sociale, respectand prevederile Legii 148/2000. In sensul Legii 363/2007, termenii si expresiile de mai jos au urmatoarele semnificatii: a) consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in practicile comerciale ce fac obiectul prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale; b) comerciant – orice persoana fizica sau juridica care, in practicile comerciale ce fac obiectul prezentei legi, actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia; c) produs – orice bunuri sau servicii, inclusiv bunuri imobile, drepturi si obligatii; d) practici ale comerciantilor in relatia cu consumatorii, denumite in continuare practici comerciale – orice actiune, omisiune, comportament, demers sau prezentare comerciala, inclusiv publicitate si comercializare, efectuate de un comerciant, in stransa legatura cu promovarea, vanzarea sau furnizarea unui produs consumatorilor; e) invitatie de a cumpara – prezentarea comerciala prin care se mentioneaza caracteristicile si pretul produsului intr-un mod corespunzator mijloacelor utilizate pentru aceasta si care, prin urmare, permite consumatorului achizitionarea de produse; f) decizie de tranzactionare – orice decizie luata de un consumator privind oportunitatea, modalitatile si conditiile de achizitionare a produsului, modalitatea de plata – integrala sau partiala -, pastrarea ori renuntarea la produs sau exercitarea unui drept contractual, aceasta putand conduce ori la actiunea consumatorului ori la abtinerea de a actiona; g) consumator mediu – consumatorul considerat ca fiind rezonabil informat, atent si precaut, tinand seama de factorii sociali, culturali si lingvistici.